PAGINA PRINCIPALA

PRODUSE

Conditiile Contractuale

Conditiile Contractuale

Iata care sunt CONDIŢIIle DE CUMPĂRARE

 

Recepţionarea comenzilor se face de luni pana vineri între orele 8.00–17.00 şi sâmbăta, de la 8.00 până la 13.00.

 

Recepţionarea mărfii.

Livrarea mărfii se realizează în termen de 3-6 zile lucrătoare de la data primirii comenzii. Costul de expediere pentru fiecare comandă difera in functie de greutatea pachetului si este suportat de client (ramburs). Exceptie fac comenzile mai mari de 500 lei. Marfa este livrată în ordinea în care au fost primite comenzile, până la epuizarea stocului. În cazul unui număr mare de comenzi  sau a unor articole care nu sunt pe stoc, unele articole pot fi expediate separat, într-un termen mai târziu, care nu depăşeşte totuşi 14  zile de la data primirii comenzii. Acest lucru este valabil în cazul vânzării cu amănuntul. Termenul de realizare a comenzii se poate prelungi din motive care nu depind de firmă. Preţurile sunt exprimate în lei şi conţin TVA.

 

Dreptul de returnare a mărfii.

Potrivit prevederilor legale în vigoare, „consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumparare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului.” Vanzatorul va fi notificat despre returnarea produsului prin e-mail la tradingecs@gmail.com sau prin SMS la nr. 0746249502.

Produsele care nu satisfac cerinţele dumneavoastră, vor fi expediate înapoi la firma SC ECS Trading SRL, Sangeorgiu de Mures, str. Petki Dávid nr. 85, pe propria cheltuială, împreună cu formularul de retur completat. Nu avem posibilitatea de a prelua colete cu ramburs. Produsele vor fi expediate in forma lor originală, fără a fi deteriorate sau utilizate, iar produsele oferite in catalog ca și set vor fi transmise în întregime.

Vă rugăm să ne informaţi în cazul în care aţi efectuat un retur. Contravaloarea mărfii returnate va fi restituita în 14 de zile de la momentul primirii acestei informaţii. 

Vă rugăm să respectaţi termenul prevăzut pentru înapoierea mărfii. Contravaloarea mărfii returnate va fi restituită prin postă sau prin transfer bancar. Noua marfă comandată va fi expediată cu plata ramburs.

Vă rugăm să păstraţi dovada de expediere a coletului returnat până la încheierea procesului de analizare a eventualei reclamaţii, iar în cazul mărfii returnate până la momentul rambursării banilor.

 

Dacă dumneavoastră doriți să returnați un colet prin intermediul unei firme de curierat, indiferent de aceasta va trebui să-i achitați curierului respectiv