PAGINA PRINCIPALA

PRODUSE

Despre Cumparaturi

Despre Cumparaturi

Bun venit in magazinul nostru online!

Iata care sunt CONDIŢIIle DE CUMPĂRARE

 

Recepţionarea comenzilor se face de luni pana vineri între orele 8.00–16.00 şi sâmbăta, de la 8.00 până la 13.00.

 

Recepţionarea mărfii.

Livrarea mărfii se realizează în termen de 3-6 zile lucrătoare de la data primirii comenzii. Costul de expediere pentru fiecare comandă difera in functie de greutatea pachetului si este suportat de client (ramburs). Exceptie fac comenzile mai mari de 500 lei. Marfa este livrată în ordinea în care au fost primite comenzile, până la epuizarea stocului. În cazul unui număr mare de comenzi  sau a unor articole care nu sunt pe stoc, unele articole pot fi expediate separat, într-un termen mai târziu, care nu depăşeşte totuşi 14 zile de la data primirii comenzii. Acest lucru este valabil în cazul vânzării cu amănuntul. Termenul de realizare a comenzii se poate prelungi din motive care nu depind de firmă. Preţurile sunt exprimate în lei şi conţin TVA.

 

Dreptul de returnare a mărfii.

Potrivit prevederilor legale în vigoare, „consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumparare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului.” Vanzatorul va fi notificat despre returnarea produsului prin e-mail la tradingecs@gmail.com sau prin SMS la nr. 0746249502.

Produsele care nu satisfac cerinţele dumneavoastră, vor fi expediate înapoi la firma SC ECS Trading SRL, Sangeorgiu de Mures, str. Petki Dávid nr. 85, pe propria cheltuială, împreună cu formularul de retur completat. Nu avem posibilitatea de a prelua colete cu ramburs. Produsele vor fi expediate in forma lor originală, fără a fi deteriorate sau utilizate, iar produsele oferite in catalog ca și set vor fi transmise în întregime.

Vă rugăm să ne informaţi în cazul în care aţi efectuat un retur. Contravaloarea mărfii returnate va fi restituita în 14 de zile de la momentul primirii acestei informaţii. 

Vă rugăm să respectaţi termenul prevăzut pentru înapoierea mărfii. Contravaloarea mărfii returnate va fi restituită prin postă sau prin transfer bancar. Noua marfă comandată va fi expediată cu plata ramburs.

Vă rugăm să păstraţi dovada de expediere a coletului returnat până la încheierea procesului de analizare a eventualei reclamaţii, iar în cazul mărfii returnate până la momentul rambursării banilor.

 

Dacă dumneavoastră doriți să returnați un colet prin intermediul unei firme de curierat, indiferent de aceasta va trebui să-i achitați curierului respectiv.
Protecţia datelor personale.

Conform cerințelor Legii nr.677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, cu modificările și completările ulterioare, și ale Legii nr.56/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice (cod de identificare din registrul pentru protecția datelor personale: 002041), SC ECS TRADING SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră sau ale unei alte persoane, utilizând orice modalitate de comunicare cu firma noastră.

Datele personale sunt culese numai pentru nevoile firmei SC ECS TRADING S.R.L. și prelucrate în scopul realizării activității comerciale a firmei rezultate din statut, a promoțiilor și reclamei, cu respectarea imperativului de ocrotire a datelor impus de legislație prin Legea nr.677/2001. Furnizând datele cu caracter personal, sunteti de acord cu prelucrarea lor de către firma SC ECS TRADING SRL  și partenerilor săi, precum și cu primirea de comunicări comerciale din partea acestora. Fiecare client are dreptul de a vizualiza datele sale personale, de a le modifica, de a cere încetarea prelucrării lor de către firmă sau de a se împotrivi folosirii lor. În acest sens, puteți transmite o cerere scrisă, datată și semnată către SC ECS TRADING SRL. Totodată, orice client poate beneficia de dreptul de a se adresa justiției. ECS TRADING S.R.L. poate pune la dispoziția altor firme datele personale ale clienților săi pentru reclamă și promoții, cu condiția respectării cerințelor impuse de legislație, ale Legii 677/2001.

 

Garanție.

Firma noastră asigură garanția tuturor produselor comercializate, potrivit dispozițiilor Legii 449/2003 privind vânzarea produselor si garanțiile asociate acestora (cu modificările ulterioare) și conform informațiilor privind garanția produselor descrise în certificatul de garanție a produsului, pentru fiecare produs în parte. În caz de lipsă de conformitate, puteți solicita, fără plată, repararea sau înlocuirea produsului. Aceasta va avea loc în termen de 15 zile de la data la care ne-ați informat asupra defectului! Garanția se validează cu certificatul de garanție și cu factura din colet. Pentru fiecare cerere de garanție se întocmește proces verbal, care va conține informatii privind produsul, data de achiziționare a acestuia, reclamația concretă cu care vă adresați serviciului de relații cu clienții. Pentru mai multe informații, ne puteți contacta prin telefon la 0746249502 sau prin poştă la adresa str. Lunga nr. 131 Livezeni, jud. Mures.
 

Suntem la dispoziţia dumneavoastră. Toate comenzile făcute online sunt realizate imediat.
SC ECS TRADING SRL – cumpărături făcute fără necesitatea de a ieşi din casă beneficiind de un pret bun.

 

ECS TRADING S.R.L.

Str. Lunga nr 131., Livezeni, jud. Mures